Menu

Hadsund Open 2023

image
18. september 2023 kl. 15:54

Fra venstre ses

Tommy Kaae og Bent Jachosen Hellum, vinderen Grethe Andersen og Nels Andersen Arentsminde, Birte Svanholm og Steen Willadsen HB Petanque

 

 

Vinder fundet af Hadsund Open 2023 på Hadsund Stadion 

 

Hadsund Boldklubs Petanqueafdeling har søndag den 17. september afholdt det årlige Hadsund Open stævne på Hadsund Stadions cindersbane.

Der var deltagelse af 28 hold med 56 deltagere.

Stævnet blev spillet over 5 kampe, 3 om formiddagen kun afbrudt af en dejlig frokost med frikadeller og kartoffelsalat. Herefter blev de sidste 2 kampe afviklet.

Der blev fra starten spillet med fairness og højt humør om at dyste om Hadsund Open´s eftertragtede pokal og de fine vinpræmier, som de otte bedst placerede hold fik.

Resultatet af spillernes 5 timers anstrengelser blev, at Arentsminde Petanqueklub med Grethe Andersen og Nels Andersen løb med pokalen, foran Hellums Tommy Kaae og Bent Jachosen, efterfulgt på tredjepladsen  af HB Petanques  Birte Svanholm og Steen Willadsen.

På de efterfølgende pladser kom:

  1. pladsen Henny Lauersen og Jørgen Kolkær Liuf
  2. pladsen Birka Pedersen og Inger Hansen Hjørring Firmasport
  3. pladsen Hans Jørgen Pedersen og Torben Skalshøj Vodskov
  4. pladsen Leo Grønhøj Jensen og Kurt Bach HB Petanque
  5. pladsen Lone Lauersen og Lotte Hyrup HB Petanque

Efter præmieoverrækkelse og en dejlig dag med en masse spil, snak, kaffe og småkager drog de 56 trætte spillere hver til sit.

Det var helt igennem et veludført stævne, som blandt andet skyldtes den store indsats, de mange frivillige som med et stort smil var med til at servicere og betjene spillerne.

Et afviklet stævne som HB Petanque kun kan være stolt af. 

Luk