Menu

Gymnastik Forårsopvisning i Hadsund Hallen

image Indmarch med 2 faner
19. marts 2018 kl. 21:07

Se alle billeder fra stævnet her

Det er første år hvor vi har afholdt forårsopvisning under navnet HB Gymnastik, da vi nu er en afdeling under HB (Hadsund Boldklub).
HB favner bredt, og netop at favne bredt ligger Gymnastikafdelingen meget på sinde. Her er plads til alle uanset alder, køn og niveau. Vi er stolte af at være en forening for yngste deltager er 1 år og den ældste er 96 år.

Til glad musik og god stemning fik alle vores hold vist, hvad de har arbejdet med i løbet af sæsonen 2017/2018.

Mor/far og barn holdet med yngste deltager på kun 1 år, Banditterne, Mikro-spring, Kængu-hop, og Juniormix og sidst men ikke mindst Friskonisterne med ældste deltager 96 år, var alle på gulvet og viste et fint og varieret program.

Alle under ledelse af vores fantastiske instruktører og hjælpere. Uden dem ingen gymnastikafdeling.

Ud over opvisning af vore egne hold, var der gæstehold med Tinas Tøser fra Als samt Østhimmerlands Mini Landsdelsjuniorhold. Begge hold der udviste tempo og god energi og var med til at skabe en festlig stemning.

Der var også stor søgning til en stor tombola, hvor rigtig mange af Hadsunds butikker og handlende havde skænket flotte gevinster.
Indtægten fra tombolaen og entre går ubeskåret til HB Gymnastik.

Til glæde for nok især de mindste, var der besøg af Kronse fra Spar Nord Bank og Automester Bamsen fra K.F. Service Center.

Hele dagens program blev sikkert og underholdende speaket af Karl Christensen.

HB gymnastik har i den netop afsluttede sæson, oplevet stor søgning til de forskellige gymnastikhold. Det vil vi gerne fastholde, og der arbejdes allerede nu med at få sammensat næste års hold.
Næste sæson 2018/2019 kommer, ud over de kendte hold, til at byde på flere nyheder, bla Motionsdans for voksne, Mor i Form for de nybagte mødre og deres babyer samt et dans og rytmehold for de danseglade 6-9 årige. 

HB Gymnastik siger tak for en god sæson 2017/2018 og vi glæder os til at se endnu flere glade gymnaster når vi starter op igen i uge 34.

Bestyrelsen for Hadsund Boldklub Gymnastik