Spar Nord Cup 2017

Lørdag den  26. august 2017

En fodboldcup for piger og drenge i rækkerne U6-U13 med mange hold fra Nordjylland og Østjylland.

Der spilles på 3-, 5- og 8-mands baner.

Præmier
Stor pokal til vinderholdet i alle rækker samt en statuette til alle spillere på vinderholdet. Medaljer til 2 og 3. plads.

Tilmelding
Tilmeldes der flere hold, end der er plads til, er det efter først-til-mølle princippet.
Tilmeldingen er først gældende fra at tilmeldingsgebyret er indbetalt.
Sidste tilmeldingsfrist er søndag den 13. august 2017.

Tilmeldingsgebyret indbetales på kontonummer 9200-4584938698 med tydelig angivelse af hold-id, klub og årgang.

Tilmeldingsgebyret kan ikke betales kontant på stævnedagen.
Ved spørgsmål kontakt stævnearrangør Bjarne Hamann på tlf. 91 39 98 68 eller sparnordcup@hotmail.com
Læs mere på www.hadsundboldklub.dk

Spilletid og afvikling
3 mands: 1x10 min.
5 mands: 2 x 10 min. og 2 min. halvleg.
8 mands: 2 x 15 min. og 2 min. halvleg.

Hadsund Boldklub tilstræber at der i hver række deltager 8 eller 10 hold, som opdeles i 2 puljer med 4-5 hold, med efterfølgende slutspilskamp(e). Minimum 4 kampe til alle hold. Spilletiden kan blive tilpasset efter antal kampe.

Hadsund Boldklub forbeholder sig ret til at foretage ændringer i den planlagte turneringsform, således turneringsformen passer med antal tilmeldte hold i de enkelte rækker.

Niveau- og kønsinddeling
Der spilles med niveau inddeling i A- og B-rækker i alle årgange U10-U13 Drenge.
A-Rækken er for A-hold og B-hold fra den bedste halvdel.
B-Rækken er for B-hold fra den nederste halvdel og C-hold.
Der spilles ikke med niveau inddeling i U6 Drenge, U7 Drenge, U8 Drenge, U9 Drenge samt i pige rækkerne.

Tilmelding senest 20. august her